Zamieszczone przez shado
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
W przypadku Acer-a, cena idzie w parze z jakością... :diabelski_usmiechDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Samsung Galaxy S2 - nic innego
[ Dodano: Wto 07 Lut, 12 22:02 ]
Zamieszczone przez djczasWave 3 samsungaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemek88mam teraz HTC Desire chce przedłużyć umowę możecie mi polecieć jakiś telefon? Myślałem nad Samsung Galaxy S Plus co wy na to chyba ze polecacie coś innego?
Fajny telefon ale brakuje mu:
1. lampy błyskowej
2. dobrego aparatu
3. diody migającej jako powiadomienie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasmisiek^wro, jakto nie rozwijana jest już 2.0 i dalej samsung podtrzymuje rozwijanie systemu pmyliłeś z meego i symbianem
Android i tylko android, a jak ktos lubi to IOS - nic innego teraz nie warto kupowac.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez majkel123Android Market niewiele odstaje od APP StoreByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroZamieszczone przez djczasmisiek^wro, jakto nie rozwijana jest już 2.0 i dalej samsung podtrzymuje rozwijanie systemu pmyliłeś z meego i symbianem
Android i tylko android, a jak ktos lubi to IOS - nic innego teraz nie warto kupowac.
Komentarz
-
-
djczas, widziałem, ale nie wiem czy chce eksperymentować skoro moje 1.2 chodzi ok i nie ma z nim żadnych problemów :P :diabelski_usmiech znając moje szczęście przy aktualizacji telefon ulegnie autodestrukcji :P Poza tym póki co jest dostępny ale dla niebrandowanych softów, a ja mam z Play-a telefon więc czekam póki co grzecznie na opinie netowe.
Komentarz
-
-
przemek88, xperia arc to jeden z lepszych samortfonow na rynku. Bawic sie nim nie bawilem, ale jak szukalem to bralem pod uwage - jednak zawazyl wspolczynnik predosciowy procka i cenaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
Komentarz